Over ons

Nanet Doornebosch

Madelon Woltersom

wij produceren handgemaakte sieraden die passen bij jou!

N&L is een Nederlands merk met unieke, eigentijdse handgemaakte sieraden. De ontwerpen worden door ons zelf gemaakt (Nanet en Madelon).

Wij hebben een passie voor sieraden en mode. Vanuit die inspiratie ontwerpen wij elk seizoen sieraden van mooie materialen: halfedelstenen, zoetwaterparels en interessante andere natuurlijke materialen zoals leer, hoorn, parelmoer en hout. Het basismateriaal is gold filled, verguld of verzilverd. 

Het doel van onze ontwerpen is onderscheidende sieraden te maken die jouw persoonlijke uitstraling en stijl versterken. Inspiratie krijgen wij door open te staan voor invloeden vanuit de kunst, mode, natuur en mensen.

 De zorgvuldig uitgekozen materialen, de originaliteit en creativiteit komen elk seizoen tezamen in een bijzondere collectie oorbellen, kettingen en armbanden. 

Om zo lang mogelijk van de sieraden te kunnen genieten raden wij aan om niet met onze sieraden te douchen, te zwemmen of  te slapen. Ook parfum spuiten op vergulde en verzilverde materialen kan het product beschadigen.

Wij hopen dat jullie net zoveel plezier hebben in het dragen van onze sieraden als wij in het maken ervan.

N&L sieraden vind je bij verschillende mooie winkels in Nederland. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt of shop op deze nieuwe webshop!

Geinteresseerd? Shop hier de nieuwste collectie sieraden!